-  [Acasă] [Chat] [wiki] [RSS] [bash]

18+ // Toate regulile se aplică

Poveștile și informațiile postate aici sunt opere autistice de ficțiune și minciună.
Numai un nebun va lua ceva scris aici ca fapt.


[Înapoi]
Răspuns
Nume
Functie   |     |  
Subiect   (răspuns la 246454)
Mesaj
Fişier
Remote Upload
Embed   Help
Parola  (pentru ştergerea mesajului)
  • Fişierele permise sunt: GIF, JPG, MP3, PNG, WEBM
  • Dimensiune maximă pentru fişiere este 6000 KB.
  • Imaginile mai mari de 200x200 vor fi redimensionate.
  • 891 răspuns(uri) unic(e). Vezi catalogul


/b/ - Nu mai mancati copiii la oi ba
152249321578.jpg - (87.70KB , 960x960 , salvati drobu.jpg )
246454 No. 246454
Nu mai mancati copiii la oi ba
Măreşte toate imaginile
>> No. 246455
Fuck it, ar trebui sa mananc miel mai des, nu doar de paste!
>> No. 246496
nu, gresit, e in cuptor, ca evreul
>> No. 246497
poate sa stea cu ma-sa, au o carne oribila
>> No. 246498
152252445837.png - (371.70KB , 389x768 , 46b97a63ea0dd6f36af1d9f977e22153c79ff80028912b8dbe.png )
246498
nU mA-Ye mAhNAtZI cOPcHyii lA OY!
MaHNaTzYiI l-A SOY!
>> No. 246499
Mielul pute. Ma pis pe el miel. Mai bine mananc pui, mistret si omor vegani asa de-al dracu'.
>> No. 246500
>>246497
n-ai mancat tu miel gatit cum trebuie. poate ai mancat pastrama sau miel prajit. trebuie marinat in apa cu lamaie si ceva busuioc/cimbru/dupa gust. si facut la cuptor vreo 45 min la 150 grade. cu cat e mielu' mai tare inainte de gatit si cu cat e temperatura mai tare, cu atat e mai tare. ca talpile alea de pantof de vita/porc din carne de la picior prajite la ulei pe aragaz.
>> No. 246501
>>246500
>n-ai mancat tu miel gatit cum trebuie
Futu-ti cristosii si pastele ma-tii cu aceasta opinie de muist
>> No. 246502
>>246497
de acord
>> No. 246503
>>246500
manca-mi-ai mielul
>> No. 246504

https://www.youtube.com/watch?v=Yxs_mTRjLAU
  Nu
>> No. 246510
>>246498
nU mA-Ye mAhNAtZI cOPcHyii lA OY!
MaHNaTzYiI l-A GOY!

>>246500
are dreptate, 'geaba va ofticati
si gatitul de la un punct incolo nu mai e chiar ezpz

>> No. 246525
>>246500
Ma cam pis pe gusturile tale culinare. Dacă o carne are nevoie să sacrific 100 de virgine și să îmi irosesc o zi întreagă ca să o fac să devină comestibilă, e o carne proastă. Spre deosebire de pui, porc, vită, unii pești care pot fi gătite aproximativ oricum cu minimul de ingrediente din orice bucătărie normală și sunt delicioase. Nu o să îmi fac niciodată un scop din a inventa tot felul de scamatorii care să transforme chestiile foarte dezgustătoare în chestii mancabile.
>> No. 246528
>>246500
Și mizeria asta de argument cu "nu ai mâncat tu x făcut cum trebuie" nu ține. Ba da, am mâncat, maica-mea e disperată după miel și toată copilăria și adolescența m-a terorizat cu mieii ei. A gătit în orice fel cu putință (și e o bucătăreasa foarte bună). Uneori a ieșit decent, merita mâncat, dar niciodată nu mi s-a părut că a egalat ca gust niște banal piept de pui la cuptor.
Am mâncat și miel la proțap, și drob, și friptură în sânge, și ciorbă și probabil și sub alte forme de care nu îmi mai aduc aminte. Și la restaurant. Niciodată nu mi-a plăcut.
Mă pis pe tine și pe toți ăștia care îmi fut existenta cu afirmații ca asta. E ok, ai descoperit un mod de a face ceva scârbos să fie comestibil. Nu înseamnă că toată omenirea a trăit în peșteri până să vii tu să le dai pe la nas oamenilor că nu au învățat ei suficientă alchimie încât să le placă mielu. Nu îmi place, e scârbos, mult prea gras și prea plin de uleiuri ca să pot compensa cu diverse alte ingrediente faptul că îmi vine să vomit de la el. Nu o să îmi placă niciodată, cel mult voi putea repeta scenariul în care merg cu alți fandositi la restaurant, insistă toată lumea să băgăm miel, cedez, mielul se dovedește a fi suficient de înecat în condimente pentru a putea fi digerat, apoi mă întorc la viața mea de mâncat cărnuri care sunt delicioase doar cu sare și piper.
Mă pis încă o dată în direcția ta generală, dacă toți mieii și neamurile lor ar dispărea mâine de pe planetă jur că nu mi-aș da seama de asta niciodată nici măcar dacă aș fi nemuritor.
>> No. 246534
>>246528
du-te-n baluba mea cu trolaj de copil de 15 ani cu mă-ta

nu e scârbos, e doar altfel de carne și e mai greu de mestecat, da. singura parte moale la miel e partea unde se leaga carnea de pe burtă de la miel cu coastele, pe exterior. la noi tu cumperi miel si-ți dă oase sau picior. e și normal în baluba să fie tare când nu găsești un măcelar competent în toată țara.

>Am mâncat și miel la proțap, și drob, și friptură în sânge

am și zis în baluba mea că cu cât îl forțezi la temperatură mai mare, cu atât e mai tare.
>> No. 246536
>>246534
Ești pătuț. Unde m-am plâns eu că e tare? Am dinți, mă descurc cu asta. Ce baluba mea nu ințelegi că mă pis pe scarboseniile tale? Mănâncă ce dracu vrei, n-o mai arde elitist cu mizeriile tale care dezgusta orice om normal. Și un căcat cred că poți să îl faci comestibil dacă te dai peste cap și o faci suficient de contraintuitiv, asta nu îl face o mâncare bună sau fină. Marș.
>> No. 246541
>>246534
esti pătuț, in natia ta de retardat. nu intelegi ca nu merita efortul carnea aia de cacat?
>> No. 246545
greu cu millennials astia crescuti pe pui umflat cu apa si monoglutamat, prajit cu cartofi si oua.
>> No. 246554
>>246545
si deja injectat cu antibiotic ca sa nu mai racesti iarna si condimentat cel mult cu sare si piper, ca mai mult nu merita efortul
condimentele-s ochei doar daca le iei deja in mancare de la chinezesc, altfel e căltiurăl apropieișăn

chiar imi povestea un dentist mai demult ca au inceput sa apara mai des probleme cu gingiile fiindca nu se mai mananca chestii mai dure, de exemplu pui de tara, d-ala mai atos
>> No. 246558
>>246545
>>246554
Da, ați identificat corect problema. Mai rămâne să spuneți cum vaccinurile dau autism și cum chemtrails ne-au făcut broaștele homosexuale.
Bine era pe vremuri, maică, fără fast food, internet, totul frumos. Îți era foame? Mâncai niște brânză cu salmonella și o ceapă. După care te uitai la cer. De ocazii foarte speciale, te duceai să îți gatui o găină leșinata de foame, să o jupoi, transezi și pe seara și apucai să o mănânci. Era totul perfect, până mureai de TBC la 25 de ani și îți lăsai cei 14 copii orfani.
S-au schimbat vremurile, menilor. Nu mai vrea nimeni să stea să gătească ca imbecilul când totul poate fi cumpărat de-a gata de la oameni care asta lucrează. Dacă nu vă convine faceți-vă casnice și treceți la gătit ciorbă de loboda.
>> No. 246559
152268723544.jpg - (42.32KB , 904x531 , 186b73.jpg )
246559
>>246558
spoken like a true piți
gluma e pe tine, eu chiar mai am in oala cateva polonice de ciorba de loboda cu oua, nitica slana si ciolan
sa te vad cum ti-o cumperi p-asta de la mega, milenioaso

a, da' stai, o sa zici ca oricum nu-ti place
>> No. 246560
>>246558
să știi că ceapa e destul de bună pentru bacteriile din stomac. cred că n-am întâlnit copil care să nu fie deja pe pastile de gastrită pentru că mănâncă doar din mcdonalds și șaorma fără ceapă/usturoi că pute gura, iar chestiile unde se fac alea au igienă minimă.
>> No. 246563
>>246560
>>246559
Nah, pare greu de crezut, dar multi oameni au discenramant. Mananc la mizerii precum McD, Subway, Pizza Hut daca ori nu am timp deloc si crap de foame si sunt exact langa o de-asta sau daca mi-e chiar pofta. Da, uneori mi-e pofta e tampenii, de aproximativ 3-4 ori pe luna.
In rest, mananc prin locuri mai decente si da, mananc si ciorbe comunistoide ca imi cere stomacu si de-alea.
Ma enerveaza oamenii care au fixuri alimentare atat de puternice incat ar muri de foame intr-un fast food pentru ca nu mai e ca pe vremuri, acum e cu chimicale sau ceva. Mi se par la fel de imbecili ca aia care isi indoapa copiii zilnic de la McDonald's sau ca aia care isi cresc copiii de 5 kg la 5 ani in stil raw vegan ca carnea cauzeaza autism.
E 2018, e mai usor ca niciodata sa mananci absolut orice vrea baluba ta si tot o arzi cu mizerii de-astea ca vai de mine, mori daca mananci x chestie sau esti pătuț daca nu mananci x chestie exact in felul in care o mananc io.
>> No. 246573
>>246560
noroc ca unele sucuri acidulate de tot beau astia mai au si vitamina c, altfel am ajunge in 2018 (heellaauu!) sa facem scorbut
si te gandesti ca multi nu mananca mai divers de 3-4 feluri de mancare si au impresia ca morcovul e chestia aia mare cat antebratul si fara gust pe care o iei din supermarchee, da' o cureti usor
in piata astia au inceput sa vanda cartofi curatati, dovleac deja dat pe razatoare si gospodinele nici nu mai pun mana pe ei cand ii cumpara, cer direct cat cere in reteta
or sa moara batraneii (care culmea, traiesc mai bogat decat tinereii) si o sa uitam cu totul de placinta de rubarba din brasov, de smochinele de prin mehedinti, napi si toate micile chestii care dau savoare supravietuirii de zi cu zi
de muraturi nici nu mai vorbesc, nici macar ce scoate raureniul nu se compara cu alea taranesti, cu tulpini de marar si frunze de visin
si asta ma oftica, ca astea or sa se piarda si va fi ca si cum n-ar fi fost

iar pe principiul "nu m-a invatat mama sa gatesc si nu stiu sa gatesc dar sunt altii care gatesc" o sa mergem in viitor si la chad sa ne rezolve prietena, ca-i de meserie, ca noi ne pricepem doar sa fim project manageri la multifunctionala
>> No. 246579
>>246573
E o diferenta intre a gati de placere sau din dorinta de a incerca nou si interesant, facut in casa si a transforma gatitul intr-o corvoada zilnica.
Voi astia care idolatrizati babetele de la tara care gatesc ciorbe cu orice gasesc prin curte sau pe langa ea meritati fix vietile lor. Sa vedeti ce bucurie e pe ele cand si-o iau pe cocoasa ca se imbata bosorogul si le ciomageste ca ciorba inca nu e gata si ii ghioraie lui matele.
De asemenea, de mancat mananci de aproximativ 3*365*70 (speranta de viata medie in ro) = 76650 ori in viata, mult succes la gatit, as vrea sa te vad dupa o luna in care iti gatesti totul singur. Cu legume plantate si culese de tine, cu animale crescute si sacrificate de tine, cu ulei de floarea soarelui extras de tine. Eventual si cu sare minata tot de tine, ca aia din comert da autism.
>> No. 246584
>>246579
>Eventual si cu sare minata tot de tine
n-am de ce, vad ca ai tu suficienta
>> No. 246586
>>246584
Am, dar nu vreau să te privez de plăcerea de a da cu târnăcopul, old skool așa, cum era mai bine.
>> No. 246587
>>246573
pe mine ce mă sperie e religia veganilor, bombe ambulante. de la scorbut sau anemie te poți reface, de la cancer sau demență din lipsă de B12... poate, dar și costă bani. e ironic că a crescut mult speranța de viață și se propune creșterea vârstei de pesediste când pe ăștia o să-i îngropăm noi.

eu am copilărit în criza constantă din 2000 și până când a picat cursul leului în 2004. m-am săturat de câte de povești de profesor auzeam că „mâncam numai ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, cartofi prăjiți și cartofi la cuptor, țigari și beam într-una că nu știam ce să mai fac cu banii; până era să fac ciroză” sau „mă operasem de cancer și mi-a spus doctorul să mănânc carne multă dacă vreau să mai trăiesc și asta că nici nu prea-mi plăcea și nici nu prea aveam bani”.

>de muraturi nici nu mai vorbesc

astea ca să le găsești bine făcute trebuie să și găsești tărani. chestiile alea din comerț în oțet sunt o glumă. iar dacă vrei să-ti faci tu în balcon, iese ceva tulbure dubios în butoi cu apa de la robinet.
>> No. 246594
>>246573
si totusi traim mai mult si facem mai multe lucruri (ma refer la un om cu un salariu mediu in romania - 2000-3000 lei/luna, nu la aurolaci sau la super CEOs) decat acum 100 de ani. cum explicam asta? a, da, stiu. melancoliile si viziunea ta idilica despre cat de bine era acum multe sute de ani nu au nicio legatura cu nicio realitate.
>> No. 246604
152277950188.jpg - (137.80KB , 900x806 , two-women-speak-at-a-cafe-speak-trevor-spaulding.jpg )
246604
>>246587
>religia veganilor
adevarat, si pe mine ma sperie
acum multa vreme am fost vegetarian vreo 5 ani dar nu am simtit niciodata nevoia sa conving pe nimeni sa fie ca mine si nu am vrut nici sa fiu tratat special (chiar mai mancam carne la rude sau asa, ca sa nu se simta ei pătuț sau sa imi faca mie mancare separat)
era o chestie pentru mine, nici macar neaparat din vreo convingere fanatica
pana la urma de asta si fiecare religie are vreun astfel de exercitiu de infranare, ca sa te controlezi si sa te simti tu stapan pe tine, sa stii ca nu esti doar un animal condus de pofte

se tot schimba recomandarile, cred ca pana la urma de baza ramane cumpatarea si "din toate cate putin"
dar nu poti sa negi ca totusi mancarea in sine, mediul si traiul sunt diferite, si nu neaparat in bine

>iar dacă vrei să-ti faci tu în balcon, iese ceva tulbure dubios în butoi cu apa de la robinet.
mama si-a perfectionat tehnica si cel putin castravetii in otet ii ies impecabil, iti dau reteta daca vrei
am mai gasit si la anticariat niste carti de bucate manastiresti care sunt si destule de simple, si sanatoase, si gustoase
si radu anton roman a scos niste carti tare misto, a calatorit o gramada si a cules tot felul de retete interesante, multe in limita bunului simt, nu doar ca sa frapeze publicul

>> No. 246605
152278013038.gif - (81.12KB , 279x247 , w5fdhx6mp3dy.gif )
246605
>>246594
iar tu daca tot tii sa faci pe trollul trebuie sa inveti sa fii si amuzant, pentru ca la cat strawmanning faci lasi doar impresia unui sjw sarat
nu am zis nicicand ca era mai bine acum 100 de ani, ci ca uitam obiceiuri bune, sanatoase si care dau gust vietii (la propriu si la figurat), ca sa devenim consumatori comozi, cat mai putin creativi, care oricum nu fac nimic important cu timpul castigat

nici nu iti dai seama ca tu esti carne de tun ca in matrix, cum zicea morpheus ca "You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it." de ai ajuns sa fii atat de certaret si mandru de stadiul tau de leguma vestica care nu stie sa gateasca si zace la netflix si spotify

si mai esti si pe laturi cu matematica ta a gatitului, de parca trebuie sa gatesti de 3 ori pe zi, ca si cum nu ai avea frigider si nu poti gati in weekend pentru toata saptamana
sau esti d-ala prea sclifosit sa manance la pranz 2 zile la rand acelasi fel de mancare? doar taranii fac oala de ciorba, este? orasenii sunt sofisticati
uite de-asta a ajuns satul sa fie idilic, cu tarani-tarani, si orasul plin de cocalari basiti pe care nu i-au crescut si nici batut parintii
>> No. 246606
>Daca ar fi sa ma iau dupa "tchiorba" aceasta extraordinara si dupa aceasta "tourta" de vis, atunci as spune nu numai ca, de fapt, lumea nu stie mai nimic despre Romania, dar ca nici voi, romanii, nu va cunoasteti miracolele. Ca bucatarie, cel putin, sunteti foarte, foarte bogati in asa-zisa voastra saracie!
>Jacques Yves Cousteau

sa moara dujmanii, hep-hep
ca de obicei, noroc cu strainii, da-v-as la cioc, moluste de mall emancipate, cand va mai prind pe-aici cu mintea aia redditoasa de "taranii romani, cu creierul mancat de saracie, care voteaza cu psd"
>> No. 246609
>>246605
>ca sa devenim consumatori comozi, cat mai putin creativi, care oricum nu fac nimic important cu timpul castigat
Asa, si? Gateste cat de mult vrei tu, nu inseamna ca daca eu aleg sa o fac doar foarte rar nu ma pot bucura de alea "mici bucurii ale vietii". Ba chiar de-aia aleg sa n-o fac, ca sa am timp de ele, care pentru mine sunt altele. In timpul in care tu faci ciorba ca asa vrea muschiu' tau, eu ies la o bere prin oras, ma duc la sala, ma joc ceva autism, ma uit la un film... depinde ce vreau eu din toate astea + altele. Si e bine ca traim niste vremuri in care e nenecesar sa gatesti, e doar o alegere.
>nici nu iti dai seama ca tu esti carne de tun ca in matrix
Ba da, imi dau seama. Dar prefer sa fiu folosit in 2018, ca sa sclavagesc pe bani din care sa imi pot satisface un trai confortabil, cateva hobby-uri, niste distractie cu prietenii, cateva weekenduri la munte/mare sau chiar strainatate pe an decat sa fiu folosit in 1900 toamna sa sclavagesc pamantul de la 4 dimineata ca sa pot sa asigur cate un blid de ciorba neamurilor, asta daca nu aveam norocul de a fi omorat de ciuma sau trimis la razboi ca sa scap mai repede.
Mereu oamenii au fost si mereu vor fi folositi de o elita, zi-le cum vrei - PSD, statul paralel, Codrutza, evreii, reptilienii, americanii, orice obsesie poate fi bagata aici. Dar e mai confortabil si mai amuzant acum decat era pana acum.
>de ai ajuns sa fii atat de certaret si mandru de stadiul tau de leguma vestica care nu stie sa gateasca si zace la netflix si spotify
Nu-s deloc mandru de stadiul de leguma vestica, singurul lucru ok pe care il are "vestul" in viata mea e divertismentul lor de cacat, cu care nu exagerez, din decembrie mi-am propus sa imi petrec maxim 2h/zi pierzand timpul la calculator si m-am tinut de asta pana cand a ajuns sa mi se cam ia de tot de el.
De gatit stiu sa gatesc strictul necesar si sa aplic principiile de baza. Pentru orice altceva e necesar doar sa stiu sa citesc avand in vedere ca exista internet.
>si mai esti si pe laturi cu matematica ta a gatitului, de parca trebuie sa gatesti de 3 ori pe zi, ca si cum nu ai avea frigider si nu poti gati in weekend pentru toata saptamana
E scarbos sa mananci racituri ramase din weekend toata saptamana, serios. Daca ziceai 3 zile intelegeam. Plus ca poate mi se taie si nu am chef de ciorba de telina si mancare de fasole 7 zile la rand.
>sau esti d-ala prea sclifosit sa manance la pranz 2 zile la rand acelasi fel de mancare?
2 zile merge, maxim 3.
>doar taranii fac oala de ciorba, este? orasenii sunt sofisticati
Nu, face ciorba cine considera ca merita timpul investit de a face ciorba pentru un oloi imens din care trebuie sa se forteze sa manance o saptamana intraga dupa. Uneori fac, daca ma taie pofta, dar incerc sa limitez cantitatile ca sa nu imi iasa 20 portii.
>uite de-asta a ajuns satul sa fie idilic, cu tarani-tarani
Iti recomand sa dai o fuga pe la sat, poate iti trece boala asta psihica. De frumos ce e fug toti in orasele mari si le transforma in niste gauri de cacat.
>> No. 246610
>>246609
>ca sa sclavagesc pe bani din care sa imi pot satisface un trai confortabil, cateva hobby-uri, niste distractie cu prietenii, cateva weekenduri la munte/mare sau chiar strainatate pe an decat sa fiu folosit in 1900 toamna sa sclavagesc pamantul de la 4 dimineata

lol stai sa vezi pe ce suma ti se va face prima oferta de contract de munca si dupa vezi tu cat de valoros e un teren pe care sa-ti pui niste rosii si cartofi, eventual gaini.
>> No. 246611
>>246610
Mi s-a facut in 2011, pe minimul pe economie de atunci. Acum am un salariu bunicel pentru Ro. Si da, ar fi misto traiul la tara. Ma gandeam ca mi-ar placea sa ma retrag acolo daca prind pensia, dar sa am utilitati si internet ca la oras. Inteleg sa iti cresti cateva gaini si cateva legume, dar e o pătuție sa iti faci un scop in viata din asta. Bunica-mea are 86 ani si de cand sunt eu copil suplimenteaza ce are prin curte si gradina cu ce ia de la magazinul satesc (mai nou Profi).
>> No. 246613
>>246611
stii ca nu te retine nimeni sa contractezi o pensie privata, eventual asigurare de sanatate. si asa zici ca "e maricel". pai in loc s-o arzi pe McDonalds mai bine faci o investitie in operatia de coloana din viitor.
>> No. 246614
>>246611
stii ca nu te retine nimeni sa contractezi o pensie privata, eventual asigurare de sanatate. si asa zici ca "e maricel". pai in loc s-o arzi pe McDonalds mai bine faci o investitie in operatia de coloana din viitor.


Şterge mesajul []
Parola  
Report post
Motiv  


▲ ▼