-  [Acasă] [Chat] [wiki] [RSS] [bash]

[Înapoi]
Răspuns
Nume
Functie   |     |  
Subiect   (răspuns la 2217)
Mesaj
Fişier
Remote Upload
Embed   Help
Parola  (pentru ştergerea mesajului)
  • Fişierele permise sunt: GIF, JPG, PNG
  • Dimensiune maximă pentru fişiere este 51200 KB.
  • Imaginile mai mari de 200x200 vor fi redimensionate.
  • 436 răspuns(uri) unic(e).


/pol/ - Germani au fost si sunt cel mai mare cancer pentru noi, si nu numai. Din cauza lor am pierdut sute de mii de romani in Primul Razboi Mondial, si ne-
149935970243.jpg - (195.62KB , 806x722 , e35.jpg )
2217 No. 2217
Germani au fost si sunt cel mai mare cancer pentru noi, si nu numai. Din cauza lor am pierdut sute de mii de romani in Primul Razboi Mondial, si ne-a mai fost si distrusa si jefuita tara. Apoi in cel de-al Doilea Razboi mondial am pierdut o gramada de pamant, oameni si vieti omenesti tot din cauza lor. Am mai primit indirect dupa si comunismul, care nu ar fi avut sanse sa se intample daca nu futeau ei Europa, ca de obicei. Dupa comunism tot ei au fost printre cei care ne-au jefuit si distrus economia. Ei au fost si cei care au sustinut tiganizarea tarii si inca o sustin. Ei au fost cei care ne-au determinat sa fim sclavii Uniunii Europene, ducand la emigrarea a milioane de romani pe care i-au transformat in niste adevarati tigani, fara tara si popor, si din care multi nu se vor mai intoarce in tara ca sa o recladeasca din acest blestem pe care ni l-a dat acesti nazisti nenorociti, fute-i-ar jidanii sa-i futa.

Tot ei ne-au rapit si ultimele sperante de viitor dandu-ne o prajina autista de presedinte, complet inutila, de imi este si scarba sa-i mai pronunt numele, ori aduc aminte.

Si dupa toate astea tot aud in stanga si-n dreapta, in societatea romana, cum sunt pusi pe piedestal aceste lepre sataniste, cand de fapt ar trebui sa le dam muie pe oriunde-i vedem, la fel cum fac polonezii, care din nu stiu ce cauze sanatoase ii urasc asa cum merita sa fie urati acesti mancatori de cacat. Dar la noi nu. Noi ii idolatrizam ca niste prosti ce suntem, asta dupa cate ne-au facut...

Deci ce e in neregula cu noi?!
Măreşte toate imaginile
>> No. 2222
150275116182.jpg - (45.01KB , 436x640 , ri.jpg )
2222
>din cauza lor am pierdut sute de mii de romani in primul razboi mondial
Normal ca am pierdut sute de mii de romani avand in vedere ca eram la razboi cu ei,un razboi pe care *noi* lam declarat *lor*.Pe langa asta Germanii nu au fost responsabili pentru primul si al doilea razboi mondial,nici pentru raspandirea comunismului in perioada postbelica.
In Primul Razboi Mondial ei si-au ajutat aliatul care era atacat de cea mai periculoasa tara la vremea aceea pentru Germani,Imperiul Rus.Daca Austro-Ungaria cadea ei ramaneau singuri in fata lor si a cainilor lor Francezi.
In Al Doilea Razboi Mondial Germania a fost atacata de catre evreiimea internationala care controla marile puteri ale lumii:Marea Britanie,SUA,Franta si URSS.Romania a avut ghinionul sa se afle langa Uniunea Sovietica intr-o perioada cand conducerea tarii era mediocra iar asta a rezultat la pierderea Basarabiei,unde nemtii au fost implicati dar tot ei sau oferit sa ne ajute in recuperarea ei.
Sa spui ca germanii au cauzat raspandirea comunismului in Europa de Est este o mare prostie,Stalin avea de gand sa isi extinda sfera de state marioneta comuniste in restul continentului mai devreme sau mai tarziu,Al Doilea Razboi Mondial a fost doar pretextul pentru asta.Cei drept,ai dreptate cand spui ca nemtii au ajutat la raspandirea comunismului,dar doar in Rusia.
In cele din urma jungem la Germania moderna,aici este adevarat ca Nemtii sunt cei mai mari sustinatori ai distrugerii Europei,dar trebuie luat in considerare ca poporul german la fel ca si restul popoarelor europene a fost infectat de propaganda iudaica iar guvernele noastre sunt controlate tot de aceeasi rasa spurcata,(((ei))) find responsabili pentru tot acest rau.
De ce nu i-ai idolatriza pe germani cand acestia au reusit de atatea ori sa se recladeasca dupa ce au fost neindreptatiti de atat de multe ori in istoria lor recenta.
O mica chestie,Polonezii se dau mari ca sunt anti-germani si ca "rezista" Uniunii Europene,cand in continuare se milogesc la Germani pentru sekeli.
Nu cred ca ce am scris mai sus iti va schimba opinia,dar ma bucur ca macar am spus adevarul.


>> No. 2223
150275184039.png - (203.04KB , 1232x2974 , 1502630892921.png )
2223
>>2222
iti respect complet parerea, anon, doar ca eu voi ramane, asa cum ai spus si tu, tot la parerea mea despre acesti viermi, ca altfel nu-i pot numi
>> No. 2225
150281902977.jpg - (8.18KB , 151x200 , OVB.jpg )
2225
>>2223
Ca sa fiu sincer primele trei si ultima parte sunt adevarate
>> No. 2227
>>2223
1-de ce ii important progresu? sa ajungem ca America sa avem rata mare de obezitate?
2-cu faza asta is de acord
3-catolicii pretind ca un om ar fi in stare at all sa fie "lectiitorul lui Dumnezeu", asa ca Ortodoxie si protestantism ftw
4-nu poti nega ca Bismark o facut ce era mai bine pentru Germania in cazul ala.
5-parca polonezii masacrau nemti, desi da, pana la urma nu s-o meritat sa ii nimiceasca in halu ala
6-cu faza aia is complet de acord. o fut pe merkel din spate de tradatoare
Amu stiuca majoritatea nemtilor de pe 4/pol/ is niste cuci si ca ii greu sa nu ii urasti, dar nici chiar asa..
>> No. 2239
Nu musti mâna care te hrāneste
>> No. 2241
>>2225
a 2a nu neaparat

adica depinde

ca normanzii au invadat bizantul, insa armata de mercenari vikinga ii rapunea

mai mult au supt aia puli cand au venit turcii pentru ca triburile de mercenari turci pe care ii angajasera sa se bata cu turcii i-au tradat lol.


Şterge mesajul []
Parola  
Report post
Motiv  


▲ ▼