-  [Acasă] [Chat] [wiki] [RSS] [bash]

[Înapoi]
Răspuns
Nume
Functie   |     |  
Subiect   (răspuns la 103)
Mesaj
Fişier
Remote Upload
Embed   Help
Parola  (pentru ştergerea mesajului)
  • Fişierele permise sunt: GIF, JPG, PNG, RAR, ZIP
  • Dimensiune maximă pentru fişiere este 5120 KB.
  • Imaginile mai mari de 200x200 vor fi redimensionate.
  • 200 răspuns(uri) unic(e).


/prog/ - Cum as putea sa fac acest cod sa arate mai bine, sa poate fi mai usor de citit. Sunt sigur ca existe alte metode da a-l afisa, dar nu am cautat.
136976104222.png - (12.45KB , 1642x140 , ss (2013-05-28 at 08_06_57).png )
103 No. 103
Cum as putea sa fac acest cod sa arate mai bine, sa poate fi mai usor de citit. Sunt sigur ca existe alte metode da a-l afisa, dar nu am cautat.
http://pastebin.com/2Mg9LS4e
>> No. 104
http://pastebin.com/biqwgDTp
>> No. 105
>>104
fuckere, nu ma refeream la spatii si la entere

ci doar prin cod
>> No. 107
Te referi strict la sectiunea din echo? O sa iti trebuiasca ceva librarile care sa citeasca DOM-ul din HTML (desi PHP s-ar putea sa aiba functionalitate incorporata pentru sata) si apoi tu sa faci un loop printre dictionarul/array-ul de elemente iar pentru fiecare ramificatie mai pui un indent sau ceva spatii, acolo. Pe Python este BeautifulSoup sau lxml, dar pe PHP nu stiu sa-ti fac o recomandare.
>> No. 118
>>103
<?php while($r = mysql_fetch_assoc_array($sql)) {// foloseste functia cu 'assoc' daca nu vei folosi si indecsii numerici.. list($board, $file, $file_type, $file_original, $thumb_w, $thumb_h) = array(id2board($r['boardid']), $r['file'], $r['file_type'], $r['file_original'], $r['thumb_w'], $r['thumb_h']); echo "<div class='thumb'><a class='swipebox' href='http://chanon.ro/{$board}/src/{$file}.{$file_type}' title='{$file_original}.{$file_type}'><img src='http://chanon.ro/{$board}/thumb/{$file}s.{$file_type}' width='{$thumb_w}' height='{$thumb_h}' alt='{$file_original}.{$file_type}' title='{$file_original}.{$file_type}' /></a></div>\n"; } ?>


ar trebui sa mearga, yeaaaa


Şterge mesajul []
Parola  
Report post
Motiv  


▲ ▼