-  [Acasă] [Chat] [wiki] [RSS] [bash]

[Înapoi]
Răspuns
Nume
Functie   |     |  
Subiect   (răspuns la 400)
Mesaj
Fişier
Remote Upload
Embed   Help
Parola  (pentru ştergerea mesajului)
  • Fişierele permise sunt: GIF, JPG, PNG, RAR, ZIP
  • Dimensiune maximă pentru fişiere este 5120 KB.
  • Imaginile mai mari de 200x200 vor fi redimensionate.
  • 200 răspuns(uri) unic(e).


/prog/ - Savefrom.net Posibil alarma falsa si gay dar m-am cacat putin pe mine si am nevoie de niste informatii: Site-ul precizat mai sus are o reputatie in
14311144407.jpg - (103.49KB , 838x960 , 1429660879757.jpg )
400 No. 400
Savefrom.net

Posibil alarma falsa si gay dar m-am cacat putin pe mine si am nevoie de niste informatii: Site-ul precizat mai sus are o reputatie interesanta iar bine-nteles, cu o atitudine de Gigel de la tara am downloadat ceva ce se vrea un extension ptr. Chrome de pe site-ul ala, pentru downloadat vid-urile in HD de prin diferite surse. Banuiala mea ca ceva e ciudat a aparut dupa ce l-am instalat si nu figura nicaieri. Nici in Chrome, nici prin PC (atunci cand l-am instalat nu avea nici macar o locatie de instalare), nici in Extensions. Ca dupa aceea sa caut pe net si sa dau de tot felul de cancere. Ba ca e site dot.ru si ca e Russian Malware Federation, ba ca defapt programul face niste chestii de genul creepyware fara sa-ti dai seama, ba ca acceseaza istoricul (nu ca asta ar fi problema) si alte informatii de privacy (parole, account-uri and stuff) (ci asta) s.a.m.d. Are cineva vreo idee care e figura cu site-ul asta, cat de legit e sau cum sa scap de treaba aceea instalata neexistenta? Multam fain.
>> No. 401
>>400
Probabil o idee bună ar fi să-ţi faci un system restore, dar nu ştiu chiar cât de mult poate afecta programul.
>> No. 402
malwarebytes + super antispyware

eventual si ccleaner
>> No. 403
>>401
>>402

System Restore nu am dat deoarece am intampinat ceva probleme cu Antivirusul insa prin "dar nu stiu chiar cat de mult poate afecta programul" te referisesi ca nu stii daca poate afecta ceva sau nu stii CAT din PC a afectat? In alta ordine de idei, era o problema de 'nu ai de ce sa-ti faci griji' sau 'nu stiu cat exact CAT de futut esti'?

Am instalat Trial-urile la toate 3 programele, le-am dat niste run-uri. Am gasit doar un Malware si vreo 27 de Unwanted Programs. Malware-ul era insa de pe alt site (ceva cu Windows 7 Loader). Super AntiSpy inca ruleaza si a gasit 146 de Threats dar mai toate de rangul cookies si vreo 10 Trojans rezultate din CRACK-uri la jocuri deci banuiesc ca nimic serios. Chiar nu stiu in rest, eu sper sa nu fie nimic grav. Daca dau un system restore acum dupa ce am dat Run la toate softurile astea, exista sansa sa fie reintrodus eventualul 'virus'?

In orice caz, va multumesc de raspunsuri. Nu ma asteptam.

>> No. 404
>>403
Mă refeream că s-ar putea să nu afecteze deloc virusul.


Şterge mesajul []
Parola  
Report post
Motiv  


▲ ▼