-  [Acasă] [Chat] [wiki] [RSS] [bash]

[Înapoi]
Răspuns
Nume
Functie   |     |  
Subiect   (răspuns la 110)
Mesaj
Fişier
Remote Upload
Parola  (pentru ştergerea mesajului)
  • Fişierele permise sunt: GIF, JPG, PNG
  • Dimensiune maximă pentru fişiere este 5120 KB.
  • Imaginile mai mari de 200x200 vor fi redimensionate.
  • 72 răspuns(uri) unic(e).


/vise/ - Bună băieţi. Folosindu-mă de propriile mele experienţe cu visele, cred că am câteva idei privind cum să îţi provoci vise, şi cum să le
143445796466.jpg - (193.37KB , 1024x724 , tmp_20351-Antonio_de_Pereda_-_El_sueño_del_caball.jpg )
110 No. 110
Bună băieţi.

Folosindu-mă de propriile mele experienţe cu visele, cred că am câteva idei privind cum să îţi provoci vise, şi cum să le influenţezi tematica.

Aşa cum au sugerat cele mai multe studii ştiinţifice, dimineaţa am cele mai puternice vise.
Dar trebuie să urmez câţiva paşi pentru a mă asigura că mă bucur de cadourile lui Morfeu.

Cel mai eficient a fost să-mi setez o alarmă dimineaţa devreme (5-6), şi apoi să mă şi culc. Nu sunt sigur de ce merge aşa, dar dacă am avut măcar trei cicluri de somn înainte de alarmă (5 - 5:30 ore de somn) visele mi-s garantate. Ajută mult şi faptul că încă sunt tânăr şi nivelul de melatonină este în medie crescut.

Acum, ca să-ţi influenţezi visele pur şi simplu trebuie să te ocupi de subiectul dorit în ziua respectivă. De exemplu, ieri mi-a trecut prin cap să cautcaut cum arată un tyrannosaurus rex mai exact şi de ce mâinile îi sunt aşa mici. Drept urmare visul meu pe care-l voi povesti mai încolo conţine un număr disproporţionat de dragoni şi dinozauri.
Problema e şi experienţa. Ceva ce n-ai experimentat niciodată n-ai cum să visezi. Dacă n-ai făcut sex niciodată, visele nu vor trece mai departe, se vor opri în acel moment frustrant din preludiu, pe care ţi-l poţi închipui.
Aşa merge la mine, la alţii poate fi diferit. În orice caz, voi posta visul meu de azi dimineaţă, aşa cum l-am notat:

Am visat mult, că fugeam de un monstru care arăta ca un dinozaur de desene animate printr-o pădure şi o groază de alte locuri, l-am ucis în final cred, însă nu înainte de a mă fi omorât şi el de câteva ori.
Am visat că eram într-un oraş cu specific oarecum italian, dar tot la căminul ăsta. Au venit Dragoş şi Victor şi s-au întâlnit cu colegii mei de cameră, Remus şi Silviu, toată lumea bătându-şi joc de cel din urmă.
M-am întâlnit cu Anca, am făcut câteva vizite la ea, în mod straniu mi-am scos pula lângă ea în casă fără ca ea să pară deranjată sau impresionată, apoi am mers la o baie publică unde a devenit mai jucăuşă, ne-am şi era să facem sex când am realizat că lumea din afară se destrăma, gravitaţia fluctua, dragoni şi pterodactili mov zburau, tornade făceau ravagii şi ningea. Noi doi atunci am fugit şi am găsit un subsol al băii ăstea publice, care tot cobora dar tot era făcut de lemn. Până la urmă am ajuns la o cameră mare păzită de câţiva oameni care ne-au cerut o parolă. Ne-am lamentat că suntem îm pericol şi ne-au lăsat înăuntru. Am căutat o cameră solidă, dar n-am găsit. L-am întrebat pe şeful lor dacă au o cameră solidă, şi mi-a arătat o cameră cu un geam şi a început să-mi zică că nu-i nevoie să facă ceva zdravăn când visul s-a întrerupt.
>> No. 111
fa un rezumat in pizda ma-tii, cine crezi ca sta sa citeasca atat?
>> No. 112
>>111
Pe scurt:

>trezeşte-te după câteva ore de somn, culcă-te la loc vreo 2 ore
>dacă vrei să visezi ceva anume ocupă-te în ziua de dinainte de acel lucru
>nu poţi fute ca lumea în somn dacă n-ai futut

Bonus:
>dacă bei rişti să-ţi fuţi visele
>cu cât eşti mai tânăr cu atât visezi mai uşor

Practic, doar chestii de bază.


Şterge mesajul []
Parola  
Report post
Motiv  


▲ ▼